קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 2 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

כוסות אגוזי לוז

כוסות אגוזי לוז
כוסות אגוזי לוז נטול גלוטן, ומספק כ 24 מנות. מתאבן זה יש 124 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-2 דקות. אם יש לכם סוכר, פולי קפה מצופים שוקולד, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: כוסות מוס אגוזי לוז שוקולד, כוסות עוגיות אגוזי לוז שוקולד, ו כוסות עוגיות סוכר עם מילוי אגוזי לוז שוקולד.

הוראות

1
שלב את שבבי שוקולד ושמן בכוס מדידה בטוחה במיקרוגל או קערה קרמית. מערבבים עד שכל השבבים מצופים בשמן. מיקרוגל עבור 1 דקה ב 60% כוח. מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חום בעוצמה מלאה במרווחים של 15 שניות עד שהשוקולד נמס, תוך ערבוב אחרי כל מרווח. (זה ייקח בין 1 עד 3 דקות, בהתאם למיקרוגל שלך.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
3
מסדרים 24 bonbon נייר או כוסות ממתקים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
יוצקים כמות קטנה (כ 2 כפיות) של תערובת שוקולד נמס לתוך כל כוס. להטות את הכוסות כדי לצפות את הקרביים במלואם עם שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5
מעבירים את הכוסות המצופות למקרר. שמורת שוקולד שנותר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
יוצקים את כוס שמנת כבדה, תמצית וניל וליקר קפה בקערת ערבוב. הכה במהירות גבוהה עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
ליקר קפהליקר קפה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
7
מוסיפים את 2 כפיות הסוכר וממשיכים להכות על גבוה עד פסגות רכות טופס. מערבבים את התפשטות אגוזי לוז והכה במהירות בינונית עד בשילוב. מקפלים במהירות את השוקולד המותך שמורות. (אם השוקולד התחיל להתמקם, מניחים במיקרוגל שוב במשך 10 שניות ב 60% כוח.)
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
8
למלא שקית מאפה עם מילוי מוס צינור אותו לתוך כל כוס שוקולד. (אם שקית מאפה אינה זמינה, השתמש שקית אחסון פלסטיק resealable לגזור בפינה.) ייתכן שיהיה עליך להשתמש בכפית כדי להחליק את צמרות. צנן את הקונכיות הממולאות במקרר לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
9
מקציפים את 1/2 כוס שמנת עד קצף; מוסיפים את כפית סוכר שוט עד פסגות נוקשות טופס. השתמש שקית מאפה למעלה כל כוס שוקולד עם מנה קטנה של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
10
מפזרים אגוזי לוז קצוצים וגופייה עם פולי קפה. מקררים עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה