כוסות אגוזי לוז
כוסות אגוזי לוז נטול גלוטן, ומספק כ 24 מנות. מתאבן זה יש 124 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-2 דקות. אם יש לכם סוכר, פולי קפה מצופים שוקולד, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: כוסות מוס אגוזי לוז שוקולד, כוסות עוגיות אגוזי לוז שוקולד, ו כוסות עוגיות סוכר עם מילוי אגוזי לוז שוקולד.
הוראות
שלב את שבבי שוקולד ושמן בכוס מדידה בטוחה במיקרוגל או קערה קרמית. מערבבים עד שכל השבבים מצופים בשמן. מיקרוגל עבור 1 דקה ב 60% כוח. מערבבים.
חום בעוצמה מלאה במרווחים של 15 שניות עד שהשוקולד נמס, תוך ערבוב אחרי כל מרווח. (זה ייקח בין 1 עד 3 דקות, בהתאם למיקרוגל שלך.)
מסדרים 24 bonbon נייר או כוסות ממתקים על תבנית אפייה.
יוצקים כמות קטנה (כ 2 כפיות) של תערובת שוקולד נמס לתוך כל כוס. להטות את הכוסות כדי לצפות את הקרביים במלואם עם שוקולד.
מעבירים את הכוסות המצופות למקרר. שמורת שוקולד שנותר.
יוצקים את כוס שמנת כבדה, תמצית וניל וליקר קפה בקערת ערבוב. הכה במהירות גבוהה עד מקציף.
מוסיפים את 2 כפיות הסוכר וממשיכים להכות על גבוה עד פסגות רכות טופס. מערבבים את התפשטות אגוזי לוז והכה במהירות בינונית עד בשילוב. מקפלים במהירות את השוקולד המותך שמורות. (אם השוקולד התחיל להתמקם, מניחים במיקרוגל שוב במשך 10 שניות ב 60% כוח.)
למלא שקית מאפה עם מילוי מוס צינור אותו לתוך כל כוס שוקולד. (אם שקית מאפה אינה זמינה, השתמש שקית אחסון פלסטיק resealable לגזור בפינה.) ייתכן שיהיה עליך להשתמש בכפית כדי להחליק את צמרות. צנן את הקונכיות הממולאות במקרר לפחות 4 שעות.
מקציפים את 1/2 כוס שמנת עד קצף; מוסיפים את כפית סוכר שוט עד פסגות נוקשות טופס. השתמש שקית מאפה למעלה כל כוס שוקולד עם מנה קטנה של קצפת.
מפזרים אגוזי לוז קצוצים וגופייה עם פולי קפה. מקררים עד ההגשה.