מסננים את הכרוב במסננת מעל כיור ולהשתמש בידיים שלך כדי לסחוט לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הכרוב, חזיר, רוטב סויה, יין אורז, שמן שומשום, זנגביל, בצל ירוק ופלפל. מערבבים בכיוון אחד עם מקל אכילה עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
כדי ליצור את הכופתאות, לנוח עטיפה בכף היד שלך ומניחים כפית גדושה של מילוי במרכז. לטבול את האצבע שלך בקערת מים ולהפעיל אותו מסביב לקצה כדי לעזור לעשות חותם טוב. מקפלים קלות את העטיפה על עצמו אבל לא לגעת בקצוות יחד. החל מקצה אחד, השתמש באצבעותיך כדי לעשות קפלים קטנים בצד העטיפה סגורים אליך, ולאחר מכן לחץ על הקפל לצד השני וצבוט יחד בחוזקה. שמור על ביצוע קפלים במורד פתח הכופתה בדרך זו עד אטום לחלוטין. חזור על תהליך זה עם המילוי הנותרים ועטיפות.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. זרוק חצי מהכופתאות לתוך המים ומערבבים פעם אחת כדי שהם לא יישארו ביחד. כאשר המים רותחים שוב, להוסיף 1 כוס מים קרים לסיר. ואז כאשר הוא רותח שוב, להוסיף 3 כוסות מים קרים. בפעם השלישית שהמים רותחים, הכופתאות מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
הסר אותם עם כפית מחוררת וחזור עם הכופתאות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מגישים מיד עם קערות קטנות של חומץ אורז שחור סיני לטבילה.