קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות4
מגזין

כופתאות Jiaozi

כופתאות Jiaozi

הוראות

1
מסננים את הכרוב במסננת מעל כיור ולהשתמש בידיים שלך כדי לסחוט לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הכרוב, חזיר, רוטב סויה, יין אורז, שמן שומשום, זנגביל, בצל ירוק ופלפל. מערבבים בכיוון אחד עם מקל אכילה עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
כדי ליצור את הכופתאות, לנוח עטיפה בכף היד שלך ומניחים כפית גדושה של מילוי במרכז. לטבול את האצבע שלך בקערת מים ולהפעיל אותו מסביב לקצה כדי לעזור לעשות חותם טוב. מקפלים קלות את העטיפה על עצמו אבל לא לגעת בקצוות יחד. החל מקצה אחד, השתמש באצבעותיך כדי לעשות קפלים קטנים בצד העטיפה סגורים אליך, ולאחר מכן לחץ על הקפל לצד השני וצבוט יחד בחוזקה. שמור על ביצוע קפלים במורד פתח הכופתה בדרך זו עד אטום לחלוטין. חזור על תהליך זה עם המילוי הנותרים ועטיפות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
יין אורזיין אורז
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ל-1 אננסל-1 אננס
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
מקלות אכילהמקלות אכילה
4
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. זרוק חצי מהכופתאות לתוך המים ומערבבים פעם אחת כדי שהם לא יישארו ביחד. כאשר המים רותחים שוב, להוסיף 1 כוס מים קרים לסיר. ואז כאשר הוא רותח שוב, להוסיף 3 כוסות מים קרים. בפעם השלישית שהמים רותחים, הכופתאות מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
הסר אותם עם כפית מחוררת וחזור עם הכופתאות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מגישים מיד עם קערות קטנות של חומץ אורז שחור סיני לטבילה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
Reprinted with permission from Feeding The Dragon: A Colinary Travelogue Through China With Recipesby Mary Kate Tate & Nate Tate, (C) © 2011 Andrews McMeel Publishing, LLC
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
Reprinted with permission from Feeding The Dragon: A Culinary Travelogue Through China with Recipesby Mary Kate Tate & Nate Tate, (C) © 2011 Andrews McMeel Publishing, LLC