כופתאות התפוחים הקלאסיות של פגי
כופתאות התפוחים הקלאסיות של פגי יכולות להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 851 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. לך לחנות ותביא קיצור, פקאן, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: עוף קלאסי וכופתאות, עוף קלאסי וכופתאות, ו תבשיל עוף עם כופתאות קלאסיות.
הוראות
שלב 1 1/2 כוסות סוכר, 1/4 כפית. קינמון, ו-1/4 כפית. אגוז מוסקט בסיר. מערבבים 1 1/2 כוסות מים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
הסר מהחום; מערבבים ב 2 כפות. חמאה.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
חותכים עם בלנדר מאפה עד מתפורר. כיסוי וצינה. בינתיים, קליפה ותפוחי ליבה.
מערבבים חלב לתוך תערובת קמח עד לחלחל. הפוך על משטח מקומח קלות, ללוש 3 עד 4 פעמים.
רול לתוך מלבן 18-x 12 אינץ'.
חותכים לריבועים 6 (6 אינץ').
מקום 1 תפוח במרכז כל ריבוע.
שלב 1/3 כוס סוכר הנותרים 1/4 כפית. קינמון ו-1/4 כפית. אגוז מוסקט; מפזרים על תפוחים. הקש 1 חתיכת חמאה לתוך כל מרכז אפל. להרטיב את הקצוות של הבצק עם מים; לקפל בצק על תפוחים, צובט קצוות לאטום.
מניחים כופתאות בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
יוצקים סירופ סוכר על כופתאות.
אופים ב 375 במשך 40 דקות או עד חום זהוב.