קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות התפוחים הקלאסיות של פגי

כופתאות התפוחים הקלאסיות של פגי
כופתאות התפוחים הקלאסיות של פגי יכולות להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 851 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. לך לחנות ותביא קיצור, פקאן, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: עוף קלאסי וכופתאות, עוף קלאסי וכופתאות, ו תבשיל עוף עם כופתאות קלאסיות.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
2
שלב 1 1/2 כוסות סוכר, 1/4 כפית. קינמון, ו-1/4 כפית. אגוז מוסקט בסיר. מערבבים 1 1/2 כוסות מים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום; מערבבים ב 2 כפות. חמאה.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
5
חותכים עם בלנדר מאפה עד מתפורר. כיסוי וצינה. בינתיים, קליפה ותפוחי ליבה.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים חלב לתוך תערובת קמח עד לחלחל. הפוך על משטח מקומח קלות, ללוש 3 עד 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
7
רול לתוך מלבן 18-x 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8
חותכים לריבועים 6 (6 אינץ').
9
מקום 1 תפוח במרכז כל ריבוע.
מרכיבים שתצטרך
10
שלב 1/3 כוס סוכר הנותרים 1/4 כפית. קינמון ו-1/4 כפית. אגוז מוסקט; מפזרים על תפוחים. הקש 1 חתיכת חמאה לתוך כל מרכז אפל. להרטיב את הקצוות של הבצק עם מים; לקפל בצק על תפוחים, צובט קצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
11
מניחים כופתאות בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
12
יוצקים סירופ סוכר על כופתאות.
מרכיבים שתצטרך
13
אופים ב 375 במשך 40 דקות או עד חום זהוב.
14
מפזרים פקאנים.
מרכיבים שתצטרך