תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ושרימפס כופתאות בצל ירוק-מרק שיטאקי. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, עוף טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: פטריות וכופתאות שיטאקי עם מרק זנגביל, מרק מיסו עם כופתאות שרימפס, ו מרק עוף עם פטריות שיטאקה וברוקולי.
מערבבים שרימפס, עוף, תחתיות בצל, שום, 1 כפית. שמן שומשום, זנגביל, Sriracha, מלח, ופלפל בקערה. סדר עטיפות אגרול על משטח עבודה. צורה עוף שרימפס מילוי לתוך 4 כדורים ולשים 1 כדור על מרכז כל עטיפה. קצוות עטיפה לחות עם מים ולמשוך את כל 4 הפינות של כל עטיפה להיפגש במרכז. עבודה מהמרכז למטה, צובטים את הקצוות יחד כדי לאטום בחוזקה, ויוצרים פירמידות 4 צדדים.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות אגרול
קורצים שומשום לבן
Sriracha
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כופתאות נמוכות בעדינות לתוך מרק, כיסוי, ומבשלים עד מבושל, על 8 דקות. ב 2 דקות האחרונות של בישול, להוסיף shiitakes. כפית כל כופתה לתוך קערה מרק מצקת על גבי.