קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

כופתאות תפוחי אדמה עם אגוזי לוז: ניוקי בסלסה di Nocciole

כופתאות תפוחי אדמה עם אגוזי לוז: ניוקי בסלסה di Nocciole
מתכון כופתאות תפוחי אדמה עם אגוזי לוז: ניוקי בסלסה di Nocciole יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו -50 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1754 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 106 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך רסק עגבניות, פלפל, parmigiano-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: סלק וניוקי תפוחי אדמה, עם אגוזי לוז, כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ו כופתאות ניוקי עוף.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את אגוזי לוז על מגש גיליון וחום בתנור במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
הסר מהתנור, לאפשר להתקרר עד שהוא נוח לטפל בהם, ואז להחליק אותם מעורם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מניחים את האגוזים בסיר קטן, כבד תחתית, לשפוך את ציר העוף מעל ולהביא לרתיחה. מרתיחים במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מחום ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
בקערה של מעבד מזון, לשלב את האגוזים והמלאי, תפוח, שמנת כבדה ומלח ופלפל, לפי הטעם. להתמזג עד משולב היטב אבל לא הומוגני לחלוטין. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמנת כבדהשמנת כבדה
תפוחתפוח
מלאימלאי
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
6
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
7
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מניחים את רוטב האגוז ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, דואגים לא לחרוך אותו.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
בינתיים, זרוק את הניוקי לתוך המים הרותחים ומבשלים עד שהם צפים באגרסיביות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
מיםמים
9
מסננים את הניוקי, שומרים את מי בישול הפסטה ומוסיפים את הניוקי למחבת. לזרוק על חום גבוה 1 דקה מעיל, הוספת התזה של מים בישול פסטה במידת צורך כדי לשמור על הרוטב מלקבל מדי ?חזק.?
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
פסטהפסטה
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מגישים מיד מעוטר בגבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
11
מרתיחים את כל תפוחי האדמה עד שהם רכים (כ 45 דקות). בעוד עדיין חם, לקלף ולעבור דרך טחנת ירקות על לוח פסטה נקי.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
תפוח אדמהתפוח אדמה
פסטהפסטה
12
הגדר 6 ליטרים של מים להרתיח בסיר ספגטי גדול. הגדר אמבט קרח עם 6 כוסות קרח ו 6 כוסות מים ליד מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
13
הפוך היטב במרכז פוטטים ומפזרים בכל רחבי בקמח, באמצעות כל הקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
14
מניחים ביצה ומלח במרכז הבאר באמצעות מזלג, מערבבים לתוך קמח ותפוחי אדמה, בדיוק כמו ביצוע פסטה רגילה. ברגע ביצה מעורבבת, להביא בצק יחד, ללוש בעדינות עד כדור נוצר. ללוש בעדינות עוד 4 דקות עד הכדור יבש לגעת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
מלחמלח
ביצהביצה
15
רול כדור בייסבול בגודל של בצק לתוך פינים בקוטר 3/4 אינץ 'לחתוך פינים לחתיכות ארוכות 1 אינץ'. הקפיצו חתיכות מהמזלג או הצד הקעור של פומפיית הגבינה עד לסיום הפילה. זרוק חתיכות אלה לתוך מים רותחים ומבשלים עד שהם צפים (על 1 דקה). בינתיים, להמשיך עם הבצק שנותר, יצירת פינים, חיתוך לחתיכות 1 אינץ ' ו flicking את המזלג. כמו ניוקי לצוף לחלק העליון של מים רותחים, להסיר אותם לאמבט קרח. המשך עד שכולם התקררו.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
גבינהגבינה
בצקבצק
מיםמים
גלולגלול
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
16
בואו לשבת כמה דקות באמבטיה ולנקז מקרח ומים. לזרוק עם 1/2 כוס שמן קנולה ולאחסן מכוסה במקרר עד 48 שעות עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
מיםמים
קרחקרח
17
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
18
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
19
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
20
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
פלפלפלפל
ירקירק
גזרגזר
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
סירסיר
21
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו