קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

כיכר צ'יזבורגר

כיכר צ'יזבורגר
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד 'אובר, אז נסו כיכר צ' יזבורגר. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 156 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם גבינת מוצרלה, פלפל, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 16%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: כיכר צ'יזבורגר, צ'יזבורגר קציץ בשר, ו כיכר צ'יזבורגר צרפתית.

הוראות

1
במחבת מבשלים בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בצל, גבינות, קטשופ, 1/2 כפית מלח ופלפל; מניחים בצד. בקערה שלבו את הקמח, אבקת האפייה ושאר המלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת אפייהאבקת אפייה
קטשופקטשופ
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
חותכים בקיצור עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. בעזרת מזלג מערבבים חלב עד שהתערובת יוצרת כדור. על משטח מקומח מרדדים בצק ל -15 אינץ'. איקס 10-ב. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
בצקבצק
חלבחלב
גלולגלול
4
מורחים תערובת בשר בתוך 1 פנימה. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בשרבשר
5
להפשיל, ג ' לי-רול סגנון, מתחיל עם צד ארוך. קמצוץ קצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
גלולגלול
6
מניחים את התפר כלפי מטה על תבנית עם נייר אפייה לא משומן.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים בחום של 425 ניתנים לזיהוי למשך 30 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
חותכים לפרוסות.

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

צ ' יזבורגר עובד ממש טוב עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין עבור המבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מרלו של הבמאי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
מרלו של הבמאי
מרלו של הבמאי
מרלו של הבמאי שלנו משנת 2014 מציע שפע וחיך עגול ומלא. ניחוחו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסי עם הכניסה, היין מתרחב והופך לקטיפתי בחיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור המודגשים על ידי תווי תבלינים עדינים של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור. משתלב יפה עם חזה, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.