קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כיכר שוקולד כהה וצפופה

כיכר שוקולד כהה וצפופה
כיכר שוקולד צפופה & כהה יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שוקולד, סודה לשתייה, סוכר muscovado, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכון עוגת שוקולד תפוז ומריר בטטה, עוגת כיכר קפה עם טפטוף שוקולד מריר, ו עוגת שוקולד צפופה וטעימה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום ל 190c/מאוורר 170C / גז 5 ולוודא שיש מדף מוכן באמצע התנור. חמאה פח כיכר גדול (כ 20 ס " מ ארוך, נמדד מהקצה העליון), ולאחר מכן לחתוך רצועת נייר אפייה כמה סנטימטרים יותר מאשר האורך הכולל של הבסיס ושני הצדדים הקצרים ביותר. לחץ אותו לתוך הפח. (כאשר העוגות שלך מוכן, אתה יכול להשתמש בכנפי נייר משני קצותיו כדי לעזור להרים אותו החוצה.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את החמאה והשוקולד בסיר גדול וחום בעדינות רבה עד נמס, ערבוב מדי פעם. מגניב במשך 5 דקות, ולאחר מכן להשתמש מקציף לערבב יוגורט ווניל, ואז את הביצים קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מערבבים את הקמח, הסוכר ואת סודה לשתייה בקערה גדולה, למעוך כל גושי סוכר גדולים עם האצבעות שלך, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת השוקולד בסיר עד אפילו.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים או כף לתוך הפח, ואז אופים במשך 45 דקות עד עלה ומבריק (וכנראה עם סדק נחמד לאורך). בדוק אם הוא מוכן על ידי נעיצת שיפוד לאמצע העוגה (ראה עצה, להלן). מגניב בפח במשך 15 דקות, ואז להתברר מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
מכניסים את השמנת לסיר קטן, מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את החמאה וחצי מהשוקולד הקצוץ. תוריד את החום ותשאיר להמיס. מערבבים עד חלקה ומבריקה, ואז כפית על העוגה. לפזר עם שאר שוקולד קצוץ ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף