כיכר תבלינים תות
מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. גשו לסופר וקנו סודה לשתייה, ביצים, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו כיכר תה מקמח מלא ספייס, כיכר תבלינים תמרים, ו כיכר תבלינים קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים וקמח שתי מחבתות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'.
בקערה גדולה שלבו קמח, סוכר, מלח, קינמון, אגוז מוסקט וסודה לשתיה. בקערה נפרדת משלבים שמן וביצים.
מוסיפים תותים (מיץ וכל) לתערובת שמן/ביצה.
מערבבים היטב. יוצרים באר במרכז החומרים היבשים ויוצקים פנימה את תערובת התותים.
יוצקים את הבלילה לתבניות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש למשך שעה, או עד שקיסם המוחדר למרכז הכיכר יוצא נקי. מצננים מעט לפני שמוציאים מהמחבתות.