כיכרות בשר קלות עם רוטב עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כיכרות בשר קל עם רוטב עגבניות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצה, גבינת מחרוזת, פירורי לחם פנקו בסגנון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו כיכרות בשר קלות, כיכרות בשר קלות, ו כיכרות בשר הודו מיני עם רוטב פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, מערבבים פירורי לחם ו 1 כוס רוטב הבישול עד מעורב היטב; בואו לעמוד 5 דקות.
חותכים שתים עשרה חתיכות 1/2 אינץ ' ממקלות גבינה (חנות נותרת חלק של מקל גבינה לשימוש אחר). תניח בצד.
מוסיפים בשר בקר, ביצה, 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פלפל לתערובת פירורי לחם עד מעורבב היטב.
תרסיס שש (6-עוז) כוסות פודינג או כוסות מאפין בגודל רגיל עם ספריי בישול. מחלקים תערובת בשר שווה בין כוסות (כוסות יהיה מלא מאוד). לדחוף 2 חתיכות של גבינה למרכז של כל כיכר.
מניחים כוסות פודינג על גיליון עוגיות כדי לתפוס כל גלישה.
אופים כ 25 דקות או עד מדחום מוכנס במרכז כיכרות קורא 71°.
מחממים את הרוטב עד לחום. מיד להסיר כיכרות מן פאן מאפין; רוטב מחומם כפית מעל כיכרות.