קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

אוסובוקו.

אוסובוקו.
אוסובוקו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, שום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו אוסובוקו., אוסובוקו., ו אוסובוקו. (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עונת אוסובוקו בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מעיל מחבת רחבה, שטוחה בנדיבות עם שמן זית. מביאים את המחבת לחום גבוה ומוסיפים את האוסובוקו למחבת ומחממים אותם היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
אוסובוקו.אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
במעבד מזון מחית את הבצל, סלרי, שומר ושום למשחה גסה. כאשר osso buco הוא השחמה היטב על כל הצדדים, להסיר מהמחבת והשמורה. תעלה את השמן העודף מן המחבת ולהוסיף קצת שמן חדש ולהביא לחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הירקות למחבת עם קמצוץ של פלפל אדום מרוסק, מתבלים במלח, ומחממים אותם היטב. אל תתקמצן על הצעד הזה-זה ייקח קצת זמן, וזה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עד שהוא מתחיל להשחים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
מוסיפים את היין ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
תחזיר את האוסובוקו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים מים כך הנוזל הופך אפילו עם החלק העליון של הבשר. לטעום את הנוזל ואת העונה עם מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
הוסף את עלי המפרץ ואת צרור טימין. מביאים את הנוזל לרתיחה, מכסים, ומכניסים את כל המחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מבשלים אוסובוקו במשך 1 שעה. תוציא את המחבת מהתנור ותבדוק את רמת הנוזל ואת התיבול.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים עוד נוזלים, במידת הצורך, מחזירים את המחבת לתנור ומבשלים עוד שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הסר את המכסה ומבשל במשך 30 דקות.
15
הסר את המחבת מהתנור, הסר את osso buco, והחזק על מגש הגשה. לרפרף את השומן מפני הרוטב, במידת הצורך. לטעום את הרוטב ולהתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
הסר את החוט מן osso buco.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
17
מגישים אוסובוקו עם רוטב כפיות מעל.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
18
מקשטים עם גרמולטה.
19
מגישים עם כפית demitasse לגרוף את מח.
20
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)