תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לביבות אורז עם סומסום קרמל. מתאים ל-18 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. אם יש לכם סוכר, ביצה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: השומשום מצופה בשומשום של סוזן פניגר עם ריבת קאיה קוקוס, מטוגנים תפוחים עם טפטוף קרמל, ו תפוח, צ'דר ומטוגנים בייקון ברוטב קרמל.
הוראות
1
הפוך את הקרמל: טוסט זרעי שומשום במחבת על חום בינוני עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום
קרמל
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
העברה לצלחת.
3
הסר את הקליפה מן התפוז ברצועות רחבות, ולאחר מכן לסחוט את מיץ התפוזים לתוך צלחת נפרדת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
כתום
4
מבשלים את הסוכר במחבת מעל חום בינוני, מערבלים את המחבת, עד ענבר עמוק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
להקציף את החמאה, שמנת ומלח עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מוסיף את קליפת התפוז ומיץ. לבשל, לטאטא, עד הרוטב מתעבה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
מיץ
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
הסר מהחום.
8
הוסף את שומשום. (אתה יכול לקרר את הרוטב, מכוסה, עד 1 יום; לחמם לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום
רוטב
9
הפוך את fritters: להביא 4 כוסות חלב, מלח וקינמון לרתיחה בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
10
מוסיפים את האורז, להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב, עד מכרז, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז
11
מוסיפים את החלב המרוכז ו 2 כפות סוכר; לבשל, ערבוב, עד עבה, 5 עד 10 דקות יותר. מערבבים את הוניל ולתת מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותק
וניל
סוכר
12
רול כף של תערובת האורז לתוך כדורים. שים על גיליון אפייה מצופה נייר קלף; לכסות ולקרר עד מוכן לטגן.
מרכיבים שתצטרך
אורז
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
1
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ואת הנותרים 2 כפות סוכר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
לטאטא את הביצה ואת הנותרים 3/4 כוס חלב בכוס מדידה נוזלית; בהדרגה לטאטא לתוך תערובת הקמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מקציף
3
חום 2 אינץ ' שמן צמחי בסיר רחב עד מדחום מטגנים עמוק רושם 350degrees F. עבודה בקבוצות, לטבול את כדורי האורז בבלילה באמצעות מזלג, ואז מטגנים עד הזהב, מפנה פעם אחת, על 8 דקות לכל אצווה. (להחזיר את השמן 350degrees בין קבוצות.)