קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

כיסוני דגים מעושנים עם סלק ויניגרט

כיסוני דגים מעושנים עם סלק ויניגרט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים מעושנים Fritters עם סלק ויניגרט. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז,, פסקטריאן, קטוגני דיאט. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, שמן צמחי, חזרת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: כיסוני סלק, סלק וכרישה עם יוגורט ולימון, ו דג בקלה מטוגן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400°f. סלק בנפרד בנייר כסף, מקםעלסדין אפייה rimmed, וצולים untiltender, 50-60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בואו מגניב. לקלף ולקצץ לקוביות 1/4".
3
להקציף מיץ לימון, חזרת, וvinegar בקערה בינונית; בהדרגה להוסיף, לטאטא כדי להתמזג היטב. עונת withsalt. לעשות קדימה: סלק ויניגרט יכול להיות עשה 1 יום קדימה. כסו את הנפרדות והירגעו.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים תנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
Placecod על תבנית אפייה rimmed. לשפשף עם1 שמן כפות. צלוי עד רק אטום, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
תן לדגים להתקרר, ואזלפייק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מערבבים בקלה, דג לבן, ביצים, שאלוט, מצה, עירית, 2 כפות שמיר, ו 2 כפות מלח בקערה בינונית. עונת withpepper ומערבבים במרץ לשלב (תערובת תהיה נוקשה). האם קדימה: Frittermixture יכול להתבצע 1 יום קדימה; coverand צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
דג לבןדג לבן
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מצותמצות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להפחית את טמפרטורת התנור ל 93°;להגדיר מתלה חוט בתוך גיליון rimmedbaking גדול.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
חום שנותר 4 כפות oilin מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.עבודה בקבוצות, ירידה scant 1/4-cupfuls של תערובת fritter למחבת; לחץ בעדינות עם מרית כדי לשטח. קוק, turningonce והוספת שמן יותר במידת הצורך, untilgolden חום ופריך בקצוות, על 4 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
תעבירי את ה " מדף " מוכן. להתחמם בתנור whilecooking הנותרים fritters.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מערבבים סלק לתוך ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
9
Servefritters עם ויניגרט; למעלה עם שמיר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.