כיסוני תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כיסוני תירס. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פפריקה, ביצה, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו תירס מת ' י Pakoda-תירס חילבה משאיר Fritters-תירס מתוק s, Sweetlife תירס פלאפל Fritters ותירס קאיין, ו כיסוני תירס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא יחד את קמח התירס, קמח, פפריקה מעושנת, אבקת אפייה, מלח, פלפל, חלב חמאה וביצה. הערה של קוק: אם הבלילה עבה מדי, להוסיף עוד חלב חמאה.
הוסף את החמאה למחבת nonstick בינונית על חום בינוני גבוה. לאחר קצף, להוסיף את בצלצלים בצל ירוק לטגן עד מכרז, על 2 דקות.
מוסיפים את התירס ומבשלים עוד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מקפלים את הירקות המבושלים לתערובת הבלילה.
למחוק את המחבת ולהוסיף 2 כפות שמן קנולה. ברגע שהמחבת חמה, כפית את הבלילה בכפות 1/4 כוס. מבשלים בכל צד עד זהב פריך, על 1 1/2 דקות.
מסננים על מגש נייר מצופה מגבת ומפזרים מלח.