קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

כיסי פפרוני גדולים עם גבינה

כיסי פפרוני גדולים עם גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כיסי פפרוני גדולים וגבינה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 572 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם פפרוני, תיבול, רוטב מרינרה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לחמניות ארוחת ערב הסהר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סרגלי טופי קלים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 23%. מתכונים דומים: כיסי פיצה פפרוני, פיצה פפרוני תוצרת בית חם כיסים, ו כיסים ברוקולי זול.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. מפרידים בצק ל 4 מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מניחים על דף עוגיות ungreased. לחץ כל עד 7x5 אינץ', הקשה בחוזקה ניקובים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מורחים 1 כף רוטב מרינרה על כל מלבן בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מניחים 8 פרוסות פפרוני במרכז כל מלבן; למעלה עם 1/3 כוס גבינה ועוד 8 פרוסות פפרוני. להביא מסתיים מעל מילוי, חופף על 1 אינץ'. הקש קצוות עם מזלג לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
5
מברישים כל כריך עם מים, ומפזרים תיבול איטלקי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
אופים 13 עד 15 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר מגיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מגישים חמים.