עוגת תרד פריך עם פלחי סקווש
טארט תרד פריך עם פלחי סקווש לוקח מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 495 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך בצל אביב, 240 גרם לארוז עגבניות sunblush, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , אנו ממליצים לנסות גם : פלחי סקווש קלויים, גדילים סקווש חמאה ופרמזן משחימים, ו טריזי סוכר חום צלוי ורוזמרין סקווש.
הוראות
מערבבים יחד את הביצים ואת ריקוטה, ולאחר מכן מוסיפים את התרד, בצל האביב ופסטו.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
לזרוק את הדלעת בקצת שמן עגבניות, פרושים על תבנית אפייה וצולים במשך 15 דקות. לפתוח את הבצק ולכסות עם רק-לח חתיכת נייר מטבח.
מערבבים את החמאה עם 2 כפות שמן עגבניות.
מברשת את תערובת החמאה על 1 גיליון של מאפה, ולאחר מכן במקום 23cm טארט פח.
מברשת עוד חתיכת מאפה עם חמאה ומניחים מעט יותר סביב הפח. שמור צחצוח רירית הפח (שמירה על המאפה מכוסה בעת שימוש) עד שהשתמשת את החבילה ואת הפח מכוסה לחלוטין. לקצץ את כל מאפה תלוי הקצוות של הפח, ולאחר מכן אופים עבור 5-10 דקות עד מתחיל לפריך. כפית את תערובת התרד לתוך הפח ולפזר עם העגבניות. מבשלים 20-25 דקות יותר לצד הסקווש עד שהטארט מוגדר והסקווש מבושל דרך.