קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

עוגת תרד פריך עם פלחי סקווש

עוגת תרד פריך עם פלחי סקווש
טארט תרד פריך עם פלחי סקווש לוקח מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 495 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך בצל אביב, 240 גרם לארוז עגבניות sunblush, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , אנו ממליצים לנסות גם : פלחי סקווש קלויים, גדילים סקווש חמאה ופרמזן משחימים, ו טריזי סוכר חום צלוי ורוזמרין סקווש.

הוראות

1
מערבבים יחד את הביצים ואת ריקוטה, ולאחר מכן מוסיפים את התרד, בצל האביב ופסטו.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
לפי עוגהלפי עוגה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
(קיבלר)(קיבלר)
2
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לזרוק את הדלעת בקצת שמן עגבניות, פרושים על תבנית אפייה וצולים במשך 15 דקות. לפתוח את הבצק ולכסות עם רק-לח חתיכת נייר מטבח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סכין קילוףסכין קילוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מערבבים את החמאה עם 2 כפות שמן עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מברשת את תערובת החמאה על 1 גיליון של מאפה, ולאחר מכן במקום 23cm טארט פח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6
מברשת עוד חתיכת מאפה עם חמאה ומניחים מעט יותר סביב הפח. שמור צחצוח רירית הפח (שמירה על המאפה מכוסה בעת שימוש) עד שהשתמשת את החבילה ואת הפח מכוסה לחלוטין. לקצץ את כל מאפה תלוי הקצוות של הפח, ולאחר מכן אופים עבור 5-10 דקות עד מתחיל לפריך. כפית את תערובת התרד לתוך הפח ולפזר עם העגבניות. מבשלים 20-25 דקות יותר לצד הסקווש עד שהטארט מוגדר והסקווש מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט ניתן לזווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.