כל-מילוי משמש ופקאן צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כל משמש צלוי & pecan מלית. מנה אחת מכילה 86 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך משמש מיובש למחצה, אגוז מוסקט טחון, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חג ההודיה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 10%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי, מילוי משמש-פקאן Herbed, ו עוף צלוי עם מילוי משמש.
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים בקצרה עד שהם מתחילים להתרכך. מערבבים את משמשים ושום, ומבשלים עוד כמה דקות.
מוסיפים את פקאן ואגוז מוסקט, ומבשלים, ערבוב עד האגוזים קלויים קלות. השאר לקרר.
מערבבים את פירורי הלחם, בשר טחון, ביצה ועשבי תיבול עם מלח 1 כפית והרבה פלפל, ולאחר מכן לחלק את התערובת לתוך 4, לארוז לשקיות להקפיא. זה יימשך 3 חודשים.
אצווה אחת תעשה 12 כדורי מלית או יכול לשמש לדברים חזיר צלוי או עוף. שתי קבוצות ימלאו פח כיכר 1lb, מצופה בבייקון מפוספס שניתן לפרוס, בעוד 2-3 ימלא תרנגול הודו בינוני עד גדול.
מבשלים ב 200C/180c / גז 6 עבור 30 דקות אם מתגלגלים לתוך כדורים, 45 דקות אם בישול בקופסת לחם, או להשתמש כדי למלא את הצוואר של העוף הצלוי האהוב עליך, בישול באותו זמן כפי שצוין במתכון.