המתכון דגים כלב יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 50 דקות. מנה אחת מכילה 909 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . אם יש לכם מיונז, מלח כשר ופלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו פיצה תוצרת בית כלב ציפור, נקניקייה צמחונית קלויה, ו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן ל 350 מעלות F במחבת ברזל יצוק 12 או 14 אינץ ' גדול התמלא באמצע.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מערבבים את הקמח, פפריקה ומלח שום בקערה.
מרכיבים שתצטרך
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את הבירה ומקציפים עד שהתערובת מגיעה לעקביות של בלילת פנקייק דקה. הנח את הבלילה במקרר למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
לאחר מנוחה, להטביע את הדגים בבלילה, לתת עודף לטפטף ואז בעדינות להחליק את הדגים לתוך השמן. מטגנים עד רק חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
הסר את הדג כדי מתלה חוט להגדיר מעל מגש גיליון העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1
הניחו חתיכת גבינה אמריקאית על כל לחמניה, הניחו דג על גבי, ואז לגזום שכבה זוגית של רוטב טרטר צ ' יפוטלה ומפזרים בצל אדום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה אמריקאית
רוטב טרטר
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
שמן פלפל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דראגי פנינה לבנות
2
בקערה, מערבבים את המיונז, התענג, דבש, חרדל, צ ' יפוטלה וקצת רוטב אדובו. מתבלים במלח ופלפל, ואז מתכוננים לרצות לשים את הרוטב הזה על הכל.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.