קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 55 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

כמהין אגוזי לוז

כמהין אגוזי לוז
צריך הר ד ' אובר ללא גלוטן? כמהין אגוזי לוז יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-20 ומחירו 38 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו -55 דקות. ראש לחנות ולקחת שוקולד מריר, קפה, שוקולד חצי מתוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו כמהין אגוזי לוז, כמהין אגוזי לוז, ו כמהין אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
קוצצים את אגוזי הלוז ומניחים אותם על תבנית. צולים אותם בתנור במשך 10 דקות. (אם לאגוזי הלוז יש עור עליהם, צולים אותם במשך 25 דקות.) מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
קוצצים את השוקולדים דק ומניחים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחממים את השמנת בסיר קטן עד שהוא רותח. שופכים מיד את השמנת החמה דרך מסננת רשת דקה לקערה עם השוקולדים. בעזרת מטרפה תיל מערבבים לאט את השמנת והשוקולדים יחד עד שהשוקולד נמס לחלוטין. (אם השוקולד לא נמס לגמרי, מניחים את הקערה מעל תבנית מים רותחים ומערבבים כמה דקות רק עד שהוא נמס.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מקציפים פנימה את ליקר אגוזי הלוז, הקפה והווניל. מכסים ומצננים במשך 45 דקות עד 1 שעה עד גמיש אבל המשרד מספיק כדי לגרוף.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
בעזרת 2 כפיות או כדור גלידה בגודל 1 1/4 אינץ', הכינו בובות מתערובת השוקולד והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים למקרר לכ - 15 דקות, עד שהם יציבים מספיק כדי להתגלגל לכדורים מחוספסים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
מגלגלים את השוקולד באגוזי הלוז הקצוצים ומצננים שוב. כמהין הם הטובים ביותר כאשר מותר להם להגדיר לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוזי לוזאגוזי לוז
כמהיןכמהין
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות