כמהין שוקולד ארל גריי
אם יש לכם חמאה, אבקת קקאו הולנדית בתהליך, עלי תה ארל גריי רופפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. וזה די גרוע. נסו כמהין שוקולד ארל גריי, כמהין שוקולד ארל גריי ירוק, ו עוגות ארל גריי עם לימון ארל גריי חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים שמנת וחמאה לרתיחה בסיר כבד קטן ומערבבים עלי תה.
הסר מהחום ולתת תלול 5 דקות.
בינתיים, טוחנים שוקולד דק במעבד מזון ומעבירים לקערה.
יוצקים קרם דרך מסננת בסדר רשת על שוקולד, לחיצה על וזורקים עלי תה, ולאחר מכן לטאטא עד חלקה. צ ' יל גנאש, מכוסה, עד המשרד, על 2 שעות.
כפית כפית של גנאש על תבנית אפייה. שים קקאו בקערה, ואז לנקות את כפות הידיים בעדינות עם זה.
מגלגלים כל פיסת גנאש לתוך כדור (לשטוף את הידיים ואת redust כפי שהם הופכים דביקים). זרוק כמה כדורים בכל פעם לתוך קערה של קקאו ולהפוך מעיל.
העברה מצופה במיכל אטום, הפרדת שכבות עם נייר שעווה.
* טראפלס יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר, או 1 חודש קדימה קפוא במיכל אטום.