כנפי באפלו
כנפי באפלו יכולות להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 213 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן, חמאה, תיפוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו כנפיים ודברים כנפי תאו שום, כנפי באפלו וטופו באפלו טבעוני, ו כנפי באפלו הטובות ביותר של BA (מתכונים דומים).
הוראות
בטיגון עמוק או בסיר כבד 3 ליטר, שמן חום ל 191°.
ב 1 גלון resealable מזון אחסון שקית פלסטיק, לערבב קמח, פפריקה, פלפל אדום, ומלח.
מוסיפים עוף, אטמים ומנערים עד שהעוף מצופה בקמח.
מטגנים עוף בקבוצות (כדי להימנע מהצפיפות) כ -10 דקות כל אחד או עד חום וכבר לא ורוד במרכז.
בינתיים, בסיר 1-ליטר לשלב חמאה, רוטב פלפל, פלפל שחור ואבקת שום; לבשל מעל חום בינוני-גבוה, 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חמאה מומסת תערובת מעורבב.
בקערה גדולה, לזרוק עוף עם תערובת חמאה עד מצופה לחלוטין.