כנפי עוף מהגוני
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . אם יש לך כנפי עוף, רוטב סויה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כנפי עוף מהגוני, כנפי עוף מהגוני, ו כנפי עוף מהגוני.
הוראות
מניחים עוף בצלחת רדודה, בינונית.
בקערה בינונית, מערבבים רוטב סויה, דבש, מולסה, רוטב צ ' ילה, זנגביל טחון ושום.
יוצקים את התערובת על העוף. מכסים ומקררים כ 1 שעה, מפנה מדי פעם.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בתבנית אפייה גדולה, לארגן עוף בשכבה אחת.
אופים בתנור שחומם מראש כ 50 דקות, צחצוח עם תערובת רוטב סויה נותרת לעתים קרובות הופך פעם אחת, עד הבשר הוא כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.