כרוב אדום מטוגן עם תפוחים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 103 קלוריות. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, כרוב, שמיר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. נסו כרוב מטוגן ותפוחים, כרוב אדום מבושל ותפוחים, ו כרוב אדום מטוגן (עם תפוחים) (מתכונים דומים).
הוראות
1
רבעו את הכרוב וחתכו את הליבה ואז חתכו את הרבעים לשליש. שוטפים במים קרים ומניחים בצד. בסיר גדול ממיסים חמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
קולים את הבצל והתפוחים למשך 2 דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השמיר הקצוץ, עלי הדפנה, הכרוב והמרק. מבשלים 5 דקות עד שהוא מתחיל לנבול. מערבבים פנימה את החומץ לשמירה על הצבע האדום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שמיר
4
מוסיפים סוכר, מלח ופלפל ומבשלים 20 דקות עד שהכרוב רך, תוך ערבוב מדי פעם.