כרוב אדום מטוגן עם תפוחים וצימוקים
כרוב אדום מטוגן עם תפוחים וצימוקים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 130 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סיידר תפוחים, חומץ תפוחים, צימוקים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כרוב אדום, תפוחים וצימוקים, סלט כרוב אדום עם תפוחים, אגוזי מלך + צימוקים, ו סלט כרוב אדום עם תפוחים, צימוקים ורוטב דבש (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום גבוה בינוני.
מוסיפים שום ומבשלים דקה אחת.
מוסיפים כרוב, צימוקים, זרעי קימל, סיידר תפוחים ומבשלים, מכוסים, במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תפוחים ומבשלים, מכוסים, עד שהכרוב רך, כ -5 דקות.
מוסיפים חומץ תפוחים תפוחים ומבשלים, ערבוב מדי פעם במשך שלוש דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.