כרוב או גרטן
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו כרוב או גרטן. מתכון זה מספיק ל-6 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -12 גרם חלבון , 31 גרם שומן , ובסך הכל 379 קלוריות . גשו לחנות וקנו גבינה אמריקאית, מלח, קמח ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-15 דקות . מתכון זה אהוב על ידי 51 חובבי אוכל וטבחים. הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון שיא של 49% , וזה די טוב. נסו את גרטן כרוב בקארי וקייל , גרטן בצל וידאליאן {בצל אפוי} וגרטן קערת לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית אפייה בגודל 23x33 ס"מ.
מניחים את הכרוב בסיר גדול עם מים רותחים. מבשלים עד לריכוך, מסננים ומניחים בצד.
ממיסים חמאה בסיר, לאחר מכן מוסיפים קמח תוך כדי ערבוב מתמיד. מוסיפים בהדרגה 2 כוסות חלב. מערבבים על אש בינונית עד להסמכה.
שכבות של כרוב בתחתית תבנית האפייה המוכנה.
יוצקים שליש מהרוטב הלבן על הכרוב. מסדרים עליו שש פרוסות גבינה. חוזרים על הפעולה, ומסיימים ברוטב לבן.
אפו בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות צלזיוס במשך 45 דקות או עד שהבצק מבעבע ומשחים.
הניחו לעמוד 5 דקות. פרסו ותיהנו.