סלמון עם פנים פתוחות BLTs אבוקדו
סלמון פתוח ו BLTs אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 50 גרם של שומן, וסך הכל 668 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טריזי לימון, מים, בייקון במרכז לחתוך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עגבניות צלויות עם פנים פתוחות, פימיאנטו גבינה עם פנים פתוחות, ו כריכי סלמון פתוחים עם ממרח אבוקדו ווסאבי.
הוראות
מסדרים פרוסות לחם על תבנית אפייה; מטגנים 1 דקה בכל צד או עד קלוי.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מוסיפים פילה לטפטופים במחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של דוניות.
מערבבים מיונז קנולה, 2 כפות מים, 2 כפיות עירית טחון, וחרדל דיז ' ון בקערה קטנה, ערבוב עם מקציף.
מורחים תערובת מיונז באופן שווה על פרוסות לחם; למעלה כל אחד עם עלי חסה 1, פרוסת בייקון 1, פרוסת עגבניות חצויה 1, 2 פרוסות אבוקדו, פילה דגים 1.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1 כפית עירית.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.