כרוב ברביקיו של ג'ינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב ברביקיו של ג'ינה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך חומץ תפוחים, מלח ופלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מטבל התרד של ג'ינה, לחם התירס הקרבי של ג'ינה, ו גלידת ריבת חלב של ג'ינה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבייקון בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה עד שהשומן התחיל לעבד אבל הבייקון עדיין לא פריך.
מוסיפים את הבצל האדום, תפוחים, מלח ופלפל, לפי הטעם.
לטגן עד התערובת מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הכרוב ומערבבים עד שהוא מתחיל לרכך ולנבול למטה; מתבלים שוב עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את מרק העוף ואת חומץ תפוחים תפוחים ולהפחית מעל חום בינוני-נמוך. מכסים ומערבבים מדי פעם עד שהכרוב רך.
ברגע שהכרוב מבושל, להסיר את המכסה ולהוסיף את רוטב ברביקיו של נילי. להפוך חום בינוני ולתת את הנוזל להפחית עד שזה נחמד סירופי.
העברה לקערה הגשה העליון עם טפיחה של חמאה.