כרוב הניצנים המפורסם של ננה וייט.
כרוב הניצנים המפורסם של ננה ווייט עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר צלחת הצד שלך. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בייקון, פלפל, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , שהוא מוצק. נסו מטבל כרוב ניצני צ'דר לבן שום, כרוב ניצנים עם שעועית לבנה פקורינו, ו כרוב ניצנים עם שעועית לבנה פקורינו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
חותכים X בקצה הגבעול של כרוב ניצנים. מביאים סיר מים לרתיחה.
מוסיפים כרוב ניצנים ומבשלים עד למכרז, על 7 עד 10 דקות.
מסננים ומניחים בתבנית אפייה רדודה.
בינתיים, מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, הזמנת 1 כף שומן, ולהניח בצד.
מטגנים בצל בשומן בייקון שמור, עד לצליעה. מערבבים בקמח ומבשלים עד מבעבע.
הסר מהחום ולהקציף בחלב. חזור לחום ולבשל, ערבוב, עד התערובת רותחים ומתעבה. מערבבים ביין, מלח, אורגנו, שמיר, פלפל, וכל אבל 2 כפות של בייקון.
יוצקים תערובת באופן שווה על כרוב ניצנים ומפזרים בייקון שנותר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, או עד מחומם דרך.