עוגות גבינת שמנת תות
המתכון עוגות גבינת שמנת תות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. אם יש לך מים, תותים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגות תות עם ציפוי גבינת שמנת תות, עוגות גבינת שמנת תות, ו עוגות עם ציפוי גבינת שמנת תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה).
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל. בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגה, מים, שמנת חמוצה, שמן וביצים עם כפית עד מעורבב היטב (הבלילה תהיה עבה). מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
בקערה קטנה, מערבבים משמר עד חלקה.
מניחים 1 חתיכת גבינת שמנת על גבי כל קאפקייק; לחץ לתוך הבלילה מעט. כפית 1/4 מדידת כפיות שימורים על גבי גבינת שמנת בכל קאפקייק.
אופים 20 עד 25 דקות או עד צמרות זהובות חום ואביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז (כמה שימורים עשויים להראות בחלק העליון של קאפקייקס). מגניב 10 דקות מחבתות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מורחים ציפוי על קאפקייקס. ממש לפני ההגשה, מקשטים כל עוגה עם פרוסות תות. חנות מכוסה במקרר.