כרוב ומרק שעועית לבנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 972 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה, קורנית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. נסו כרוב, שעועית לבנה, מרק נקניק, כרוב, שעועית לבנה ומרק תפוחי אדמה, ו כרוב מהיר ומרק שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים שעועית במים קרים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות, או להשרות מהיר (ראה הערת טבחים, להלן).
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים במסננת.
3
מקל ציפורן לבצל. להביא בשר חזיר ו 3 ליטרים מים לרתיחה בסיר כבד 6-7 ליטר רחב, ברפרוף את כל קצף, ולאחר מכן להפחית חום ומבשל, מכוסה, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4
מוסיפים שעועית, בצל, פטרוזיליה, עלה דפנה, טימין ושום ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד שעועית הם כמעט מכרז, 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
כאשר שעועית כמעט נעשה, לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים תפוחי אדמה וכרוב לשעועית, ואז מבשלים, חשופים, עד שהירקות רכים מאוד, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
תסיר את הקרסוליים. כאשר הקרסוליים קרירים מספיק כדי להתמודד, להשליך את העור והעצמות, ולאחר מכן לחתוך בשר לחתיכות בגודל ביס. מערבבים לתוך מרק עם מלח ופלפל לפי הטעם. להשליך עלה דפנה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
8
מורחים חמאה על שני הצדדים של הלחם, ואז טוסט במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, מתהפך פעם אחת, עד הזהב, על 2 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים מרק עם טוסטים.
מרכיבים שתצטרך
1
* שעועית יכול להיות ספוג עד 12 שעות, צונן. * כדי להשרות שעועית מהירה: לכסות שעועית עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' בסיר 5-6 ליטר ולהביא לרתיחה, חשוף. מרתיחים שעועית, חשופה, 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת לעמוד, חשוף, 1 שעה. * מרק משפר בטעם אם עשה 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.