כרוב וסלט תפוחים עם פנצ'טה ופקאנים מסוכרים
כרוב וסלט תפוחים עם Pancettan ופקאנים מסוכרים נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, פקורינו, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרוב ניצנים מגורר & סלט כרוב עם תפוח, Gorgonzola & פקאנים מסוכרים, כרוב, תפוח וסלט פנצ'טה, ו סלטים רציניים: כרוב, תפוח וסלט פנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לכסות את הפקאן עם מים.
להעביר מסננת ולנער את המים. בקערה אחרת, לטאטא את הסוכר ' קונדיטורים, קאיין ו 1 1/2 כפיות מלח.
תוסיף את אגוזי הפקאן ותזרוק.
העברה למסננת ולנער את הציפוי העודף. מסדרים את הפקאן על נייר אפייה אפוי קלף ואופים במשך 10 עד 12 דקות, עד שהסוכר מקרמל קלות והפקאנים זהובים.
במחבת, מחממים את השמן עם הפנצ ' טה ומבשלים על אש מתונה, ערבוב לעתים קרובות, עד pancetta הוא השחמה, 6 דקות. מסננים את שאריות המחבת לתוך קערה גדולה; להקציף בחומץ, במי מלח קפר וסירופ מייפל ומתבל את הרוטב עם מלח ופלפל שחור.
מוסיפים את התפוחים, רדיקיו, כרוב, עירית, טרגון ופקורינו וזורקים. תלוש את הסלט על צלחות, מקשטים עם פקאן ופנצ ' טה ומגישים.