כרוב וסלט תפוחים עם Pancettan ופקאנים מסוכרים נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, פקורינו, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרוב ניצנים מגורר & סלט כרוב עם תפוח, Gorgonzola & פקאנים מסוכרים, כרוב, תפוח וסלט פנצ'טה, ו סלטים רציניים: כרוב, תפוח וסלט פנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
2
בקערה, לכסות את הפקאן עם מים.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר מסננת ולנער את המים. בקערה אחרת, לטאטא את הסוכר ' קונדיטורים, קאיין ו 1 1/2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
4
תוסיף את אגוזי הפקאן ותזרוק.
מרכיבים שתצטרך
5
העברה למסננת ולנער את הציפוי העודף. מסדרים את הפקאן על נייר אפייה אפוי קלף ואופים במשך 10 עד 12 דקות, עד שהסוכר מקרמל קלות והפקאנים זהובים.
מרכיבים שתצטרך
6
במחבת, מחממים את השמן עם הפנצ ' טה ומבשלים על אש מתונה, ערבוב לעתים קרובות, עד pancetta הוא השחמה, 6 דקות. מסננים את שאריות המחבת לתוך קערה גדולה; להקציף בחומץ, במי מלח קפר וסירופ מייפל ומתבל את הרוטב עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את התפוחים, רדיקיו, כרוב, עירית, טרגון ופקורינו וזורקים. תלוש את הסלט על צלחות, מקשטים עם פקאן ופנצ ' טה ומגישים.