כרוב ופרה תפוחי אדמה
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? כרוב ופרה תפוחי אדמה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 310 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, כרוב, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מחית תפוחי אדמה, כרוב וגבינה, קוסקוס עם מחית בטטה וצ'יפס כרוב, ו הצדפות של שאול עם מחית שעועית לבנה וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל כרוב בסיר של מים מלוחים רותחים (1 1/2 כפות מלח עבור 4 ליטרים מים), חשוף, עד מכרז, על 7 דקות.
מסננים כרוב, ואז מיד להעביר לאמבט קרח להפסיק לבשל. כאשר כרוב הוא מגניב, לנקז אבל לא לסחוט.
בעוד כרוב מבשל, לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'. מבשלים בשמנת עם 1/2 מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית בסיר בינוני כבד, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 15 עד 20 דקות.
תערובת תפוחי אדמה Purée עם כרוב ב 2 קבוצות במעבד מזון עד חלקה רק (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים).
העברה לסיר כבד 4-5 ליטר ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל.
Purée יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר. לחמם על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות.