כרוב טחון, עגבניות, גבינת פטה וסלט נענע
כרוב טחון, עגבניות, פטה וסלט נענע נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 370 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ סיידר, שיני שום, עלי נענע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו Freekeh וסלט כרוב מגורר עם סלק & פטה, סלט פארו עם עגבניות, מלפפון, מנטה ופטה, ו כרוב עם עגבניות ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
לגזור ולהשליך את הגבעולים הקשים. מסדרים את העלים לערימות, חותכים לרוחב לסרטי 1/4 אינץ', ומניחים בקערה גדולה.
הוסף 2 כפיות של השמן ו 1/2 כפית של המלח בעדינות לסחוט ולזרוק את העלים עם הידיים שלך עד שהם מצופים בשמן והתרככו מעט.
מניחים את השום ואת הנותרים 1/2 כפית מלח על קרש חיתוך ולגרור את הצד של סכין שף עליהם בזווית של 15 מעלות עד צורות משחה חלקה.
מעבירים את הדבק השום לקערה בינונית, לא מגיבה, מוסיפים את החומץ והחרדל, ומקציפים לשלב. בזמן שטס ברציפות, להוסיף את השמן הנותר בזרם איטי, יציב עד משולב באופן מלא.
מוסיפים את הרוטב לקערה עם כרוב ולזרוק למעייל את העלים.
מוסיף את העגבניות, פטה, בצל ירוק, מנטה לזרוק לשלב. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך.