כרוב ירוק מוקרם עם פירורי פרמזן
כרוב ירוק מוקרם עם פירורי פרמזן עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 342 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, שמן זית, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כרוב ירוק מוקרם, כרוב ירוק מוקרם, ו כרוב ירוק מוקרם.
הוראות
בסיר גדול, מוסיפים את המים והבייקון ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את כרוב הירוקים על ידי חופנים, ערבוב עד כל אצווה הוא נבול לפני הוספת יותר. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הבצלים. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד כרוב הם מאוד רך, על 40 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב, ולאחר מכן לסחוט את כרוב כמעט יבש לחתוך אותם גס.
בינתיים, במעבד מזון, לשלב את פירורי לחם יבש עם גבינת פרמזן, פטרוזיליה טחון, מרווה, שום ושמן זית כתית. דופק עד רק מעורבב.
בנדיבות חמאה 4 ליטר רדוד תבשיל. בקערה גדולה, מערבבים את הכרוב עם השמנת ומתבלים עם מלח ופלפל. מערבבים את הביצים עד מעורבב ולהפיץ את הכרוב בתבשיל מוכן. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
מפזרים את פירורי הפרמזן על הכרוב ואופים במשך כ -20 דקות יותר, או עד ציפוי פירור הוא זהוב. מחממים את המטגן ומטגנים את הכרוב 10 אינץ ' מהחום עד ציפוי פירור הלחם הוא חום זהוב פריך.