כרוב כבוש תוצרת בית
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 88%. נסו כרוב כבוש תוצרת בית עם קימל ותפוחים, כרוב כבוש אדום, ו נקניק עם כרוב כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק כרוב ומלח יחד בקערת ערבוב גדולה ולהתחיל לסחוט את הכרוב והמלח יחד עם הידיים, ללוש אותו ביסודיות כדי לשבור את המבנה התאי של כרוב מגורר.כאשר הכרוב הפך צולע ומשחרר את המיץ שלה, להעביר אותו כרוב כבוש קרוק או ירקות תסיסה (זמין כאן). לארוז את הכרוב המלוח לתוך crock או fermenter בחוזקה כמו שאתה יכול, ביטול בועות אוויר. Pounder קראוט (זמין כאן) הוא מועיל במיוחד באריזת הכרוב חזק בתוך החרס. להמשיך לארוז את הכרוב לתוך המיכל עד הכרוב שקוע לחלוטין על ידי נוזל. לכסות באופן רופף ולאפשר לו לשבת בטמפרטורת החדר, ללא הפרעה, לפחות 1 חודש עד 6 חודשים, בדיקת כרוב כבוש כל כמה ימים עד שזה נעשה לטעמך.
העברה למקרר או אחסון קר אחר שבו הוא צריך לשמור לפחות 6 חודשים ועד 1 שנה.