כרוב מוקפץ
כרוב מוקפץ לוקח בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 39 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. 55 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם כרוב, שן שום, שמן צמחי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 66%, וזה טוב. מתכונים דומים: כרוב מוקפץ, כרוב מוקפץ, ו כרוב מוקפץ.
הוראות
במחבת או בווק מקפיצים בצל ושום בשמן או עד שהם רכים.
מוסיפים כרוב; מבשלים ומערבבים עד שהם פריכים-רכים, כ -5 דקות. מנמיכים את האש; מוסיפים רוטב סויה, סוכר ופלפל. מבשלים ומערבבים 3-5 דקות או עד שהכרוב רך.