כרוב מטוגן בסגנון טקסס
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. מתכונים דומים: כרוב תוראן (בסגנון קראלה מוקפץ כרוב), אורז מטוגן בסגנון כרוב אדום ובולגור חיטה {עם ביצה מטוגנת}, ו מעושן, ספייס שפשף, טקסס בסגנון בריסקט על טקסס טוסט.
הוראות
מניחים את הכרוב הקרוע לתוך קערה גדולה, ומפזרים את הסוכר על זה. זה יסיר את המים העודפים מן הכרוב.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מסננים, מתפוררים ומניחים בצד, שומרים גריז במחבת.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את תערובת לחם התירס ופלפל קאיין. מערבבים לתוך הכרוב עד מעורבב היטב. במחבת הבייקון בושל, בצל מטגן חלפיניו בשומן בייקון חם עד רך. מערבבים בכרוב, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. לבשל עד כרוב wilts, על 15 דקות. מערבבים בבייקון מתפורר, ומגישים מיד.