כרוב מטוגן ופנצ'טה ריזוטו
כרוב גריל פריך וריזוטו Pancetta דורש כ 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 821 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אגוזי מלך, פלפל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה טוב. מתכונים דומים: כרוב מטוגן ופנצ'טה ריזוטו, ריזוטו דלעת ופנצ'טה פריך, ו ריזוטו דלעת סקווש עם פריך Pancetta.
הוראות
חום גריל בינוני (350 עד 450). בקערה גדולה, לערבב 1 כף. שמן, שום, ו 1/4 כפית. כל מלח ופלפל.
מוסיפים כרוב וזורקים היטב את המעיל. לזרוק על הגריל, לארגן במהירות בשכבה אחת, וגריל, פונה פעם אחת, עד מפוספס חום, 3 עד 5 דקות. להפריש, ואז לחתוך לתוך סרטים על 1/2 ב. רחב ו-3 עד 4 בפנים. ארוך.
פאנצ ' טה חומה בסיר בינוני מעל חום בינוני, כ 4 דקות (אם באמצעות גרגר, לא לבשל). עם כפית מחוררת, להעביר pancetta מגבות נייר.
הוסף מספיק שמן כדי שומן במחבת לעשות 2 כפות.
מוסיפים אורז למחבת, מפחיתים את החום למדיום, ומבשלים, מערבבים, עד שהאורז מתחיל לטוסט מעט, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים בצל, 1/2 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פלפל; לבשל עד בצל מתרכך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מספיק מרק רק כדי לכסות אורז; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הנוזל נספג. המשך להוסיף מרק רק כדי לכסות אורז וערבוב עד שהוא בקושי רך, 15 עד 18 דקות. במידת הצורך, להוסיף יותר מרק כך ריזוטו הוא רופף מרקם; זה יהיה להתעבות קצת כפי שהוא עומד.
הסר ריזוטו מחום וקיפול רופף בפנצ ' טה, מסקרפונה, אגוזי מלך, חמאה ועגבניות. מקפלים ברוב כרוב וכפית לתוך צלחת הגשה. למעלה עם כרוב שנותר ומגישים מיד.
* You can buy speck on amazon.com