כרוב ממולא
. אם יש לכם כרוב, מלח ופלפל, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: כרוב לחמניות / Golabki / כרוב ממולא, כרוב ממולא, ו כרוב ממולא.
הוראות
מניחים ראש כרוב במקפיא להקפיא לילה.
הסר במקפיא, להפשיר לקלף עלים.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים את הבשר, ביצה, בצל, אורז, מלח ופלפל.
מערבבים יחד היטב. קח קומץ קטן טופס לתוך גליל קטן או כדור.
מניחים לתוך מרכז עלה כרוב. מקפלים את הצדדים של העלה מעל לגלגל את הכדור לתוך העלה.
מניחים את צד התפר למטה בתבנית אפייה. המשך עד שכל המילוי יהיה בשימוש.
מערבבים יחד את המרק עם מים 1/2 יכול; לשפוך על כרוב ממולא.
אופים חשופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה; למרוח לעתים קרובות עם הרוטב.