קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

כרוב ממולא

כרוב ממולא
. אם יש לכם כרוב, מלח ופלפל, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: כרוב לחמניות / Golabki / כרוב ממולא, כרוב ממולא, ו כרוב ממולא.

הוראות

1
מניחים ראש כרוב במקפיא להקפיא לילה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
2
הסר במקפיא, להפשיר לקלף עלים.
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מערבבים את הבשר, ביצה, בצל, אורז, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצלבצל
בקרבקר
אורזאורז
ביצהביצה
5
מערבבים יחד היטב. קח קומץ קטן טופס לתוך גליל קטן או כדור.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
6
מניחים לתוך מרכז עלה כרוב. מקפלים את הצדדים של העלה מעל לגלגל את הכדור לתוך העלה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
גלולגלול
7
מניחים את צד התפר למטה בתבנית אפייה. המשך עד שכל המילוי יהיה בשימוש.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מערבבים יחד את המרק עם מים 1/2 יכול; לשפוך על כרוב ממולא.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
מיםמים
מרקמרק
9
אופים חשופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה; למרוח לעתים קרובות עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור