כרוב ניצנים וקרוסטיני בייקון
כרוב ניצנים וקרוסטיני בייקון עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. מתאים ל-20 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם בגט, כרוב ניצנים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו כרוב ניצנים חרוך קרוסטיני, טוויסט נבט: כרוב ניצנים ופיצה בייקון, ו כרוב ניצנים וחשיש בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מבשלים בייקון במחבת גדולה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך, 12 עד 14 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
הסר וזרוק את כל אבל 3 כף. שומן בייקון ממחבת.
מוסיפים נבטים לשומן בייקון במחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל להתרכך, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים פלפל אדום, גרידת לימון ובייקון שמור למחבת. מערבבים, טעם ומתבלים במלח ופלפל.
מברשת שני הצדדים של פרוסות באגט עם שמן זית; מקום על תבנית אפייה.
אופים עד הזהב, 5 עד 6 דקות לכל צד.
כפית כף מעוגלת. של תערובת נבטים על כל פרוסה של באגט. מעל כל אחד עם פרוסת גבינה ומגישים.