תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים מתוקים ומתובלים עם טופו פטריות שיטאקה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 614 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו סירופ מייפל, צ'ילה, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: כרוב ניצנים קלוי אסייתי עם פטריות שיטאקה פריכות, פטריות טופו ושיטאקה מתובלות ברוטב מיסו, ו Paleo בטטה חשיש עם כרוב ניצנים בייקון שיטאקי.
הוראות
1
בקערה, לשלב את רוטב צ ' ילה המתוק, רוטב סויה, חומץ אורז, סירופ מייפל, ושמן שומשום.
יוצקים שתי כפות שמן למחבת הריקה ולהפוך את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיף את הבצל הירוק, לקוביות צ ' ילה, ופטריות. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות מכרז, אחת עד שתי דקות. כאשר נעשה זאת, גרוטאות את התוכן לתוך הקערה עם נבטים.
מניחים את המחבת בחזרה על חום גבוה. באמצעות כף מחוררת, להסיר חצי חתיכות טופו מן המרינדה ולהוסיף למחבת. להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד השחמה בכל רחבי, כשתי דקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
להעביר טופו לקערה עם נבטים. חזור על התהליך עם חתיכות טופו שנותרו.