כרובית או גרטן
כרובית או גרטן עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 214 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 211 אוהדים. אם יש לכם חלב, בצל, גבינת צ'דר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 56%. הציון הזה די טוב. נסו גראטן כרובית, גראטן כרובית, ו כרובית או גרטן עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים ספינת קיטור בסיר וממלאים במים ממש מתחת לתחתית ספינת הקיטור. מביאים מים לרתיחה.
מוסיפים כרובית, מכסים ומאדים עד שהם רכים, 5 עד 7 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 9 אינץ'.
מחממים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה; מבשלים ומערבבים בצל בחמאה המומסת עד לריכוך, כ -5 דקות.
מוסיפים קמח; מבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שהתערובת רק מתחילה להשחים, 3 עד 5 דקות. שופכים חלב בהדרגה לתערובת, תוך הקצפה לרוטב חלק. מבשלים עד שרק מתבשל.
מסירים את הרוטב מהאש ומערבבים פנימה מחצית מגבינת הצ ' דר עד להמסה; מפזרים פלפל ואגוז מוסקט.
מניחים כרובית מאודה בתבנית האפייה המוכנה; יוצקים רוטב גבינה על הכרובית.
מפזרים גבינת צ ' דר שנותרה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ומשחימה, כ -25 דקות.