כרובית באפלו
בופאלו כרובית היא ללא גלוטן וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 62 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך sriracha, שמן canolan, כרובית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו כרובית באפלו, כרובית באפלו, ו כרובית באפלו אפויה (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים מתלה באמצע התנור ומחממים עד 375 ° F.
חותכים את קצה הגבעול את הכרובית כך שהראש יושב שטוח ומניח אותו על תבנית אפייה גדולה. לשפשף 2 כפות של שמן קנולה על כל הכרובית, עונה לטעום עם מלח ופלפל, וצולים עד מבחוץ מתחיל חום, כ 30 דקות.
להעביר את הכרובית ללוח חיתוך ולתת מגניב. לאחר הכרובית הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך או לשבור אותו לפרחים קטנים. עשו קדימה: ניתן לצלות, לקרר את הכרובית ולחתוך אותה לפרחים כמה שעות מראש. לכסות את הפרחים ולשמור אותם במקרר עד מוכן לשימוש. ייתכן שיהיה עליך לטגן אותם מעט יותר אם בקירור.
בסיר בינוני על חום מתון, להביא את הרוטב החריף Sriracha לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולאחר מכן לאט להקציף את החמאה עד משולב באופן מלא, על 5 דקות.
הסר מהחום ולתת להתקרר. לעשות קדימה: רוטב באפלו יכול להיות מוכן, מקורר, ושמר במיכל אטום במקרר, עד 3 ימים.
במחבת גדולה ועמוקה מעל חום מתון, לחמם את הנותרים 1 כפית שמן קנולה.
מוסיפים את פרחי הכרובית, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומטגנים עד שמתחממים, כ -5 דקות.
מוסיפים מספיק רוטב באפלו כדי לצפות את הכרובית וממשיכים לטגן עד שגם הכרובית וגם הרוטב חמים, כ-5 דקות.
מעבירים את הכרובית למגש ומקשטים עם הגבינה הכחולה המתפוררת.