קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

כרובית, בייקון ופרמזן פריטטה

כרובית, בייקון ופרמזן פריטטה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בריא וטעים: פריטטה עם פטריות, בייקון ופרמזן, מיני כרובית טארטים עם קרום תפוחי אדמה Gruyere ו בייקון פרמזן פירור ציפוי, ו מרק כרובית שמנת עם פירורי כרובית פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת nonstick 10 אינץ', לבשל את הבייקון עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר.
3
תשפוך את כל השומן. בקערה גדולה, להכות את הביצים עם שמנת, פרמזן, פטרוזיליה, ופלפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את הבייקון המקורר.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
5
באותו מחבת, מחממים את השמן עם החמאה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הכרובית והמלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהכרובית מוזהבת וכמעט מוכנה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
מלחמלח
7
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
8
יוצקים את תערובת הביצים ולהפחית את החום לנמוך. קוק, מכוסה, עד החלק התחתון של פריטטה הוא חום זהוב ואת החלק העליון הוא כמעט להגדיר, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
9
תחמם את המטגן. לטגן את פריטטה 6 אינץ ' מהחום, אם אפשר, עד הביצים נקבעים ומתחילים חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
10
תרימי את קצה הפריטטה עם מרית ותחליקי את הפריטטה על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
11
חתוך אותו לחתיכות.
12
מבחן במטבח עצה: אם הידית של המחבת שלך הוא לא חסין אש אתה יכול לעשות את זה כל כך. להגן עליו מפני החום של broiler על ידי עטיפה אותו עם ארבע שכבות של רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
13
המלצת יין: גבינה וביצים הן עובדות היטב עם יין אדום; עושרן מקהה את הטנין של היין, תוך הדגשת פריו. קיאנטי פשוט או קיאנטי קלאסיקו יהיה מענג.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
גבינהגבינה
ביצהביצה