כרובית, בייקון ופרמזן פריטטה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בריא וטעים: פריטטה עם פטריות, בייקון ופרמזן, מיני כרובית טארטים עם קרום תפוחי אדמה Gruyere ו בייקון פרמזן פירור ציפוי, ו מרק כרובית שמנת עם פירורי כרובית פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick 10 אינץ', לבשל את הבייקון עד פריך.
תשפוך את כל השומן. בקערה גדולה, להכות את הביצים עם שמנת, פרמזן, פטרוזיליה, ופלפל עד חלקה.
מוסיפים את הבייקון המקורר.
באותו מחבת, מחממים את השמן עם החמאה על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הכרובית והמלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהכרובית מוזהבת וכמעט מוכנה, 10 עד 15 דקות.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, 1 דקה יותר.
יוצקים את תערובת הביצים ולהפחית את החום לנמוך. קוק, מכוסה, עד החלק התחתון של פריטטה הוא חום זהוב ואת החלק העליון הוא כמעט להגדיר, 10 עד 15 דקות.
תחמם את המטגן. לטגן את פריטטה 6 אינץ ' מהחום, אם אפשר, עד הביצים נקבעים ומתחילים חום, על 3 דקות.
תרימי את קצה הפריטטה עם מרית ותחליקי את הפריטטה על צלחת.
מבחן במטבח עצה: אם הידית של המחבת שלך הוא לא חסין אש אתה יכול לעשות את זה כל כך. להגן עליו מפני החום של broiler על ידי עטיפה אותו עם ארבע שכבות של רדיד אלומיניום.
המלצת יין: גבינה וביצים הן עובדות היטב עם יין אדום; עושרן מקהה את הטנין של היין, תוך הדגשת פריו. קיאנטי פשוט או קיאנטי קלאסיקו יהיה מענג.