כרובית ברוטב קארי שמנת
המתכון כרובית ברוטב קארי שמנת יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בסביבה 35 דקות. לרוטב הזה יש 419 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 41g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך אבקת קארי, שום, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כרובית עם רוטב קארי קוקוס, חזה עוף ממולא ברוטב קארי על תפוחי אדמה קלויים וכרובית, ו מולים ברוטב קארי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הכרובית: במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן הזית והחמאה כדי להמס. לאחר נמס, להוסיף את הפרחים כרובית, קמצוץ נחמד של מלח ומבשלים עד הזהב על הקרקעית, על 3 דקות. תן זריקה טובה ולתת לבשל במשך 3 דקות יותר. חזור על הטלות עד שרוב הכרובית מצופה בחמאה וזהב על חלקים, על 4 הטלות או משהו כזה. כרובית עדיין צריכה להיות פריך בשלב זה, אבל רך מספיק כדי לאכול פרח קטן יותר. קדימה, קח ביס! לאחר מכן, יוצקים את שאר הפרחים לתוך קערה גדולה במהירות לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק. מבשלים בקבוצות אם הפרחים לא יתאימו למחבת אחת.
בעוד הכרובית ממשיכה קיטור בקערה, להפוך את הרוטב. באותו מחבת מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה. לאחר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל, אבקת קארי, כורכום ומתבלים במלח. מבשלים עד מכרז, על 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השום ומבשלים קצת יותר. לאחר השום הוא ריחני, להוסיף את ציר העוף ולהביא לרתיחה. מבשלים עד המניה מופחתת בחצי, ולאחר מכן להוסיף את השמנת הכבדה ולהעלות לרתיחה. מבשלים עד שהרוטב מצטמצם ומעובה. עם כפית מחוררת, להסיר את הכרובית מהקערה ולהוסיף לסיר. להעלות את החום ומבשלים 5 דקות יותר.