כרובית כרוב ניצנים Gratin עם אגוז אורן-פירורי לחם ציפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז לתת כרובית כרוב ניצנים עם אגוז אורן פירורי ניסיון. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם קצפת כבדה, כרובית, צנוברים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק כרובית עם ציפוי פירורי לחם אנשובי, כרוב ניצנים Gratin, ו כרוב ניצנים Gratin.
הוראות
ממלאים קערה גדולה עם קרח ומים קרים.לבשל כרוב ניצנים בסיר גדולמים רותחים מומלחים 2 דקות.
הוסף כרובית לאותו סיר; לבשל untilvegetables הם פריך במכרז, על 3 minuteslonger.
מעבירים ירקות לקערה מים מתוקים להתקרר.
מערבבים קרם, שאלוט, ו סיר inlarge מרווה. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים עד התערובת מצטמצם 21/2 כוסות, על 10 דקות. מתבלים במלח.
שמן חום במחבת nonstick גדול overmedium חום.
להוסיף פירורי לחם; מערבבים untilbeginning לחום, על 2 דקות.
להעביר לקערה; מגניב. מערבבים צנוברים ופרסלי. מתבלים במלח ופלפל.
חמאה 13x9x2-inch זכוכית bakingdish; לארגן חצי ירקות בצלחת.
מפזרים מלח ופלפל, ואז 1 1/2 כוסות
פרמזן. מסדרים את שאר הצמחיותבאופן אחיד מעל, ואז מפזרים נשארים 1/2 כוסות פרמזן.
לשפוך קרם mixtureevenly מעל. לעשות קדימה: פירורי לחם וגראטין יכול להיעשות 1 dayahead. מכסים בנפרד ומקררים. להביא טמפרטורת toroom לפני המשך.
מחממים תנור ל 191°. מכסים gratinwith רדיד.
אופים מכוסה 40 דקות. לחשוף;מפזרים פירורי לחם מעל bakeuncovered 15 דקות יותר.