קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות26
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרובית קלויה

כרובית קלויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרובית קלויה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 144 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מלח כשר ופלפל, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו פיצה כרובית קלויה w / תינוק ארוגולה & שום קלוי: פוסט אורח על ידי קים בי בתשוקה של מטורף, כרובית קלויה & שום קלוי עם בצל פנינה, ו כרובית קלויה & 16 שיני שום קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לפרק את הכרובית לפרחים גדולים ולחתוך את הגבעולים העבים. הגדר את חתיכות כרובית בצד גזע למטה בתבנית אפייה 13 על ידי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
יוצקים את היין ואת המרק לתוך המנה ולטפטף שמן זית על הכרובית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מפזרים את האורגנו, מלח ופלפל, לפי הטעם. לפזר את השום על הכל. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום ואופים עד למכרז, כ -30 דקות. הפרח צריך להתפרק אם אתה לתקוע אותם עם האצבע שלך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בינתיים, מערבבים את פירורי הלחם, פטרוזיליה קצוצה, ושמן זית כף יחד בקערה קטנה. כאשר הכרובית רכה, מפזרים את פירור הלחם ומערבבים את הגבינה על הפרחים ומניחים את המנה, חשופה, חזרה לתנור עד שהציפוי מושח, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.