כריך ברביקיו חמוציות טורקיה
כריך ברביקיו חמוציות טורקיה עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 1086 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 5 דקות. לכו לחנות ותביאו בשר הודו, סנדוויץ ' רול, פירה עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו כריך חמוציות הודו, כריך הודו בזיליקום חמוציות, ו כריך הודו, חמוציות ומילוי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מוסיפים את רוטב ברביקיו ההודו והאוכמניות לקערה גדולה וזורקים למעיל. ערם את ההודו על הלחמניות ועלה עם הגבינה.
מניחים את הכריכים על תבנית אפייה ומניחים תחת המטגן עד שהגבינה נמסה ותוססת. למעלה הכריכים עם שאלוט מטוגן ומגישים.
מוסיפים את רוטב החמוציות, מיץ, ג ' ינג ' ר טחון, קינמון וקורט מלח לסיר קטן. מביאים לרתיחה ולהפחית לרתיחה. קוק חשף, ערבוב לעתים קרובות לשלב טעמים, על 15 דקות.
הסר את הסיר מהחום וקריר. שמור 1 גביע ולאחסן את השאר לשימוש עתידי.
מערבבים את מחית העגבניות, 1 כוס רוטב חמוציות, חומץ, ווסטרשייר, חרדל, 1/2 כפית מלח, פלפל ורוטב חם בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים שנחשפו, ערבוב לעתים קרובות עד שכל החומרים משולבים היטב, 8 עד 10 דקות.
מחממים את השמן ל 375 מעלות F במחבת או במחבת צדדית גבוהה.
שים את הקמח בקערה קטנה ומפזרים מלח ופלפל.
מוסיף את שאלוט לקערה ולזרוק למעיל, מתנער כל קמח עודף. מטגנים את שאלוט בקבוצות עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
להעביר את שאלוט לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומפזרים מלח.