לחם בגריל
לחם בגריל יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם זיתים, שמן זית, גבינת gruyère, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: יסודות: סלט עם עגבניות ולחם בגריל (לא לחם בן יום), חזה עוף בגריל עם תירס גולמי וסלט לחם בגריל, ו המבורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני לשרת על לחמניות שום).
הוראות
להשרות שבבי עץ במים לפחות 30 דקות.
שבבי ניקוז; מניחים על ריבוע של רדיד אלומיניום כבד. מקפלים לסכל לאטום; לחתוך כמה חריצים בחלק העליון של מנות.
מניחים חבילת רדיד על גחלים או סלעי לבה, ולהצית.
תן פחם לשרוף 30 דקות או גריל גז מחממים מעל חום בינוני (300 עד 35
מברשת לחתוך הצדדים של לחמניות עם שמן זית; מפזרים באופן שווה עם זיתים. למעלה עם פרוסות עגבניות וגבינה ובזיליקום.
מתלה מזון מעיל עם ספריי בישול; מקום על גריל.
במקום לחמניות, בצד לחתוך, על מתלה, וגריל, מכוסה מכסה גריל, 5 עד 7 דקות או עד גבינה נמסה.
הערה: גבינת Gruyre היא גבינה שוויצרית עם טעם עשיר, מתוק, אגוזים.