אם יש לך בצל, עגבניות, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מצוין. נסו כריך דג אמנון מטוגן במחבת, גיליון בריא פאן Tilapian וירקות + ארוחה-Prep, ו כריך אמנון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד את המיונז, בצל, עגבניות, להתענג, ופירי פירי בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מתבלים את פילה אמנון משני הצדדים עם תיבול מאכלי ים ואבקת שום. ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מבשלים את פילה אמנון עד שהם זהובים חום משני הצדדים כבר לא שקוף במרכז, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
פילה אמנון
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים שתי פרוסות של גבינה pepperjack על גבי כל פילה, מכסים את המחבת, ומבשלים עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה Pepperjack
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים כל פילה אמנון על פרוסת לחם קלוי, פרוסים עם הרוטב השמור, ואז למעלה עם פרוסות הלחם הנותרות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.